Ja bym sie przedewszystkim pozbyl tej nakladi na skrzynie biegow :szeroki_usmiech
Jaki przebieg do wymiany sprzęgła
Zwiń
X
-
Jaki przebieg do wymiany sprzęgła
Witam wszystkich
Mam ok. 100 tys przebiegu. Podczas wciskania sprzęgła czuć drgania. Czy to jest początek końca łożyska wyciskowego? Może ktoś ma jakieś doświadczenia? Jakie przebiegi są do uzyskania??? Czy 4x4 ma te same sprzęgło????. Jak wygląda wymiana w 4x4 haldex???
Z góry dzięki za pomoc
-
-
Zamieszczone przez MaicroftDrgania pedalu sprzegla przy delikatnym oparciu stopy o niego czuje od co najmniej 70 tys i stan ten sie nie poglebia, wiec nie martwie sie tym.
A co do haldexu, to sprzegla chyba sa takie same, ale nie wiemO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez MaicroftDrgania pedalu sprzegla przy delikatnym oparciu stopy o niego czuje od co najmniej 70 tys i stan ten sie nie poglebia, wiec nie martwie sie tym.
A co do haldexu, to sprzegla chyba sa takie same, ale nie wiem- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
-
witam
Mam przebieg spory i też pierwsze co wydało mi się dziwne, to "pulsowanie" pedału przy delikatnym naciśnięciu.
Na razie się tym nie przejmuje i jeżdżę z tym. :wink:
Podobno w mercach c-klasa jest coś podobnego co ma oduczać trzymania nogi na pedale.
Nie wiem jak jest w nowych octavia'ch
pozdrawiamk
ciężko jest lekko żyć,
Komentarz
-
Komentarz